Βαθμολογία, περιγραφή και κριτικές του κατασκευαστή της εταιρείας αγροτικών προϊόντων "Nickerson-Zwaan"

Αξιολογήσεις χρηστών
Διαθεσιμότητα και ποικιλία
1/5
Συμμόρφωση ποικιλίας
1/5
Βλάστηση σπόρων
1/5
Δώστε σχόλια
Η τελική βαθμολογία της εταιρείας:
1 1
Με βάση 1 1 αξιολογήσεις επισκεπτών

Η Nickerson-Zwaan, μια ολλανδική εταιρεία, είναι ο ηγέτης στο χρηματιστήριο φύτευσης για πολλά χρόνια λόγω της ποιότητας των προϊόντων της. Χιλιάδες κηπουροί και αγροκτήματα πείστηκαν για τον επαγγελματισμό των κτηνοτρόφων και την ποιότητα του υλικού φύτευσης. Οι σπόροι έχουν τη μέγιστη ικανότητα βλάστησης, δίνουν υγιή φυτά, η συγκομιδή είναι πάντα ευχάριστη με ελάχιστη προσπάθεια. Συχνά τίθεται το ερώτημα - ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας των ολλανδών κτηνοτρόφων;

Ιστορία και παραδόσεις της εταιρείας

Σε λίγα μόνο χρόνια, ο Nickerson-Zwaan θα γιορτάσει τα εκατονταετή του, όπως δημιουργήθηκε το 1925. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπήρξαν αλλαγές, αλλά η δημοτικότητα και η φήμη παραμένουν αμετάβλητα. Παρά την ολλανδική καταγωγή, οι ερευνητικοί σταθμοί βρίσκονται σε όλες τις ηπείρους, κάτι που σας επιτρέπει να προσδιορίσετε ποιες ποικιλίες θα αναπτυχθούν σε δύσκολες συνθήκες και ποια φυτά είναι κατάλληλα για ένα ζεστό κλίμα.

Agrofirm Nickerson-Zwaan

Αρχικά, η εταιρεία ήταν μικρή, με το προσωπικό των κτηνοτρόφων να καλλιεργούν ποικιλίες μόνο για ολλανδικές εκμεταλλεύσεις. Τρεις δεκάδες δείγματα λαχανικών επιλέχθηκαν για μια αγροτική έκθεση στην Αμερική. Τα επιτεύγματα των εργαζομένων Nickerson-Zwaan εκτιμήθηκαν με βραβεία, οι σπόροι πουλήθηκαν από αγρότες από διαφορετικές χώρες σε απίστευτες ποσότητες.

Το έργο των κτηνοτρόφων εκτιμήθηκε γρήγορα λόγω των χαρακτηριστικών:

χάρη στα χαρακτηριστικά

 • υλικό σπόρου εξαιρετικής ποιότητας ·
 • ομοιότητα έως 100%.
 • ποικιλίες λαχανικών με καλή γεύση και έλλειψη ειδικών απαιτήσεων ·
 • ανάπτυξη και καρποφορία φυτών χωρίς πρόσθετα διεγερτικά και τη χρήση λιπασμάτων ·
 • την τακτική εμφάνιση νέων προϊόντων με ιδιαίτερες ιδιότητες ·
 • αναπαραγωγή υβριδίων που διαφέρουν ως προς την απόδοση.

Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία άρχισε να αυξάνει το προσωπικό της, να ανοίγει νέους σταθμούς αναπαραγωγής. Είναι μια καλή παράδοση του Nickerson-Zwaan - κάθε μία από τις ποικιλίες ελέγχεται για ποιότητα όχι μόνο σε σταθμούς, αλλά και σε αγροκτήματα που συνεργάζονται στενά με την εταιρεία. Μόνο μετά την έγκριση της εκκολαπτόμενης καλλιέργειας από τους αγρότες, το υλικό σπόρου πωλείται.

ειδικές απαιτήσεις

Εργασία αναπαραγωγής

Ένα χαρακτηριστικό του αναπαραγωγικού έργου του Nickerson Zwaan είναι η αναπαραγωγή υβριδικών ποικιλιών. Τα λαχανικά δεν απαιτούν κλιματολογικές συνθήκες, είναι σε θέση να αναπτυχθούν και να αποδώσουν καρπούς ακόμη και στη σκληρή Σιβηρία, διαφέρουν ως προς το ποσοστό επιβίωσης. Συνιστάται η καλλιέργεια λαχανικών σε εξωτερικούς χώρους και σε συνθήκες θερμοκηπίου.

Το έργο των κτηνοτρόφων συνδυάζει τη δύναμη του γενετικού ταμείου κάθε φυτού, γνώση των κλιματολογικών χαρακτηριστικών κάθε περιοχής.Ιδιωτικοί κηπουροί και ιδιοκτήτες μεγάλων αγροκτημάτων που ειδικεύονται στην καλλιέργεια φυτικών καλλιεργειών έχουν από καιρό πειστεί ότι η εταιρεία λειτουργεί μόνο προς το συμφέρον τους, παρέχοντας κάθε χρόνο νέα προϊόντα που διαφέρουν ως προς την απόδοση και τη γεύση.

υβριδικές ποικιλίες

Μεγάλη γκάμα προϊόντων

Μεταξύ της γκάμας προϊόντων που παρέχονται από τον Nickerson Zwaan, ακόμη και ένας ιδιότροπος κηπουρός μπορεί να βρει τη σωστή ποικιλία. Οι κουλτούρες των οικογενειών Λάχανο και Κολοκύθα είναι δημοφιλείς. Οι αγρότες που καλλιεργούν προϊόντα προς πώληση σε θερμοκήπια αγοράζουν συχνά υλικό φύτευσης για τέτοια λαχανικά και χόρτα:

 • κρεμμύδι σε ένα φτερό?
 • κρεμμύδια άνοιξη και χειμώνα
 • ραπανάκι;
 • διαφορετικοί τύποι σαλατών.

Ενα μεγάλο εύρος από

Τα καρπούζια είναι επίσης πολύ δημοφιλή - οι υβριδικές ποικιλίες αποδίδουν γενναιόδωρα ακόμη και σε περιοχές με δροσερό κλίμα, οι πρώτοι ριγέ γίγαντες εμφανίζονται 3-4 μήνες μετά τη φύτευση.

Διάφορες ποικιλίες καρότων, αγγουριών, ντοματών έχουν επίσης κερδίσει οπαδούς μεταξύ των κηπουρών και των αγροτών. Οι καλλιέργειες διαφέρουν ως προς το μέγεθος των φρούτων, την ευελιξία (χρησιμοποιούνται στη συντήρηση, φρέσκα, υποβάλλονται σε επεξεργασία).

μεταξύ των κηπουρών

Ελεγχος ποιότητας

Πριν από την παρουσίαση νέων ποικιλιών στους θαυμαστές, οι κτηνοτρόφοι της εταιρείας πραγματοποιούν 3-5 στάδια επαλήθευσης, γεγονός που τους επιτρέπει να μην έχουν αμφιβολίες για την ποιότητα του υλικού φύτευσης. Οι πρώτες δοκιμές πραγματοποιούνται σε σταθμούς, μετά από τους οποίους δοκιμάζονται φυτικές καλλιέργειες στις περιοχές, στους αγρούς που ανήκουν στην εταιρεία.

Μόνο μετά από αυτό, τα προϊόντα διατίθενται στους αγοραστές, κάθε νέα ποικιλία διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας.

Η ιδιαιτερότητα του υλικού φύτευσης που προσφέρει ο Nickerson-Zwaan είναι ότι εκτός από την ποικιλία και την επιβεβαίωση των χαρακτηριστικών με πιστοποιητικά ποιότητας, ο ρυθμός βλάστησης των σπόρων είναι 100%. Χιλιάδες κηπουροί έχουν ήδη πειστεί για αυτό - το υλικό των σπόρων δεν απαιτεί διεγερτικά και επιπλέον εκπαίδευση. Καλλιέργεια φυτωρίων σε περβάζια παραθύρων ή σε θερμοκήπια, στέλνοντας σπόρους σε ανοιχτά εδάφη με τον ίδιο τρόπο - ισχυρούς υγιείς θάμνους, δίνοντας γενναιόδωρα φρούτα.

κτηνοτρόφοι της εταιρείας

Ο Nickerson Zwaan είναι μια εταιρεία που έχει δοκιμαστεί από καλλιεργητές λαχανικών σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου, το υλικό σπόρου από ολλανδούς κτηνοτρόφους χρησιμοποιείται ευρέως για την καλλιέργεια λαχανικών, είτε σε μεγάλα χωράφια είτε σε μικροσκοπικά τμήματα του φυτικού κήπου.

επιθεώρηση από καλλιεργητές λαχανικών

Κριτικές για την αγρο-εταιρεία
Συνολικά ψήφισαν 1 1
 • διαχειριστής
  Διαθεσιμότητα και ποικιλία
  1/5
  Συμμόρφωση ποικιλίας
  1/5
  Βλάστηση σπόρων
  1/5
  ntrcn
Απαιτείται μιλήστε και βαθμολογήστε

Τώρα αμέσως βλέποντας


Αγγούρια

Ντομάτες

Κολοκύθι