Βαθμολογία, περιγραφή και κριτικές του κατασκευαστή agrofirm "Limagrain Groupe"

Αξιολογήσεις χρηστών
Δώστε σχόλια
Η τελική βαθμολογία της εταιρείας:
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη.
Με βάση Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη. αξιολογήσεις επισκεπτών
Βαθμολογία, περιγραφή και κριτικές του κατασκευαστή agrofirm

Υπάρχει επαρκής αριθμός γεωργικών εκμεταλλεύσεων στην αγορά, η κύρια κατεύθυνση της οποίας είναι να αναπτυχθεί σπόροι καλαμποκιού, σπόροι, δημητριακά. Μεταξύ αυτών, η πρώτη θέση καταλαμβάνεται από μια γεωργική εταιρεία που ονομάζεται Limagrain Groupe, η οποία είναι ο μεγαλύτερος αγροτικός όμιλος. Ασχολείται με την παραγωγή ανθεκτικών σπόρων, λαχανικών και ιδιαίτερα περιζήτητων προϊόντων σιτηρών.

Ιστορικό ανάπτυξης εταιρείας

Η προέλευση της εταιρείας χρονολογείται από το 1965, όταν ένας απλός Γάλλος αγρότης ίδρυσε έναν συνεταιρισμό σπόρων σιτηρών στη γραφική κοιλάδα του Liman.

Η Agrofirm Limagren είναι μια γεωργική εκμετάλλευση διεθνούς κατηγορίας, οι κύριες κατευθύνσεις της - η παραγωγή σπόρων απαιτούμενων καλλιεργειών, η λήψη σπόρων, συστατικών σιτηρών, κηπευτικών προϊόντων. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει λειτουργικά καταστήματα σε 55 χώρες, πωλεί σπόρους σε 140 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η γεωργική εκμετάλλευση απασχολεί 9.600 άτομα. Μεταξύ της βαθμολογίας των εταιρειών παραγωγής σπόρων, η Limagren καταλαμβάνει την αξιότιμη τέταρτη θέση

Εάν εξετάσουμε τη σταδιακή ανάπτυξη της εταιρείας, τότε το 1970 καταγράφηκε το πρώτο προϊόν γαλλικής επιλογής - ένα υβρίδιο αραβοσίτου LG 11, τότε η επιχείρηση κέρδισε δημοτικότητα μεταξύ των καταναλωτών.

Το 1975 για την εταιρεία Limagren σηματοδοτήθηκε από μια σημαντική ανακάλυψη στην ευμετάβλητη αγορά σπόρων λαχανικών και την εξαγορά της γεωργικής εταιρείας Vilmorin.

το πεδίο του Limagrain Groupe

Το 1977, η διοίκηση αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα προς την κατεύθυνση της επιλογής καλαμποκιού προκειμένου να αναπτύξει ασφαλές ενσίρωμα.

Το 1995 η εταιρεία Limagren ξεκίνησε μια επιχείρηση αρτοποιίας.

Το 2006, η γεωργική εκμετάλλευση απέκτησε την ιαπωνική εταιρεία Mikado Seed Growers, και τον επόμενο χρόνο δημιουργήθηκε ένα τμήμα λαχανικών στην Ιαπωνία.

Το 2009 είναι μια σημαντική χρονιά για τη Limagren, καθώς αυτή τη στιγμή μπαίνει στη ρωσική αγορά, ανοίγοντας ένα υποκατάστημα. Σε αυτήν την περιοχή, η ανάπτυξη ξεκίνησε με την έναρξη των πωλήσεων του υβριδικού TUNKA, το οποίο διαθέτει επίμονη ανοσία έναντι των φυτικών ασθενειών.

Το 2016, ένας σύγχρονος ερευνητικός σταθμός μιας γεωργικής εταιρείας άνοιξε στη Ρωσία, ο οποίος αναπτύσσει καινοτομίες στον τομέα της γεωργίας και της πολιτιστικής επιλογής.

Ανάπτυξη και καινοτομία στην παραγωγή

Η Agroholding Limagren δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις καινοτόμες εξελίξεις, επενδύοντας σε αυτόν τον τομέα περίπου το 14,6% του συνολικού ετήσιου κύκλου εργασιών. Η εταιρεία διαθέτει αξιόπιστη επιστημονική και τεχνική βάση, αποτελούμενη από 120 σύγχρονα κέντρα αναπαραγωγής και λειτουργικούς πειραματικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο, χάρη στα οποία η εταιρεία επιτυγχάνει την υψηλότερη απόδοση σε τομείς όπως η αύξηση των αποδόσεων, η εξάλειψη των παρασίτων, η αύξηση της αντοχής σε διάφορες ασθένειες και δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Υπάλληλοι της Limagrain Groupe

Το Agroholding Limagrain κατέχει ηγετική θέση στα αναπτυγμένα υβρίδια ηλίανθου που είναι ανθεκτικά στην καταστροφική σκούπα.

Χάρη στην ισχυρή επιστημονική έρευνα και το καλό δυναμικό των σπόρων, η γεωργική εταιρεία διατηρεί σταθερά την ηγετική της θέση.

Παραγωγή της εταιρείας

Η εταιρεία πωλεί προϊόντα στους ακόλουθους τομείς:

 • Το επιλεκτικό καλαμπόκι έχει σχεδιαστεί για πρώιμη άνθηση, χάρη στο οποίο είναι δυνατό να καλλιεργηθούν υβρίδια στις βόρειες περιοχές.
 • καλαμπόκι ενσίρωσηςσχεδιασμένο αποκλειστικά για τη διατροφή των ζώων, δοκιμασμένο σε συνθήκες εκμετάλλευσης με εξαιρετική απόδοση.

καλαμπόκι από το Limagrain Groupe

 • ηλίανθος, που χαρακτηρίζεται από αντοχή σε καταστρεπτικές ασθένειες των φυτών, υψηλή παραγωγικότητα, αντοχή στην ξηρασία. Όλη η σειρά των υβριδίων ηλίανθου έχει προστασία από τα ζιζάνια και την επικίνδυνη σκούπα, η οποία αυξάνει την παραγωγικότητα του είδους.

Ελεγχος ποιότητας

Η ποιότητα των σπόρων έχει επιβεβαιωθεί από πολλές πρακτικές δοκιμές. Όλες οι πρώτες ύλες λαμβάνονται με προσεκτική τήρηση της τεχνολογίας επεξεργασίας. Όλοι οι λαμβανόμενοι σπόροι περνούν από ένα αυστηρό σύστημα ελέγχου, όπου επιβεβαιώνεται η παραγωγικότητα και η ασφάλειά τους.

άντρας με το λογότυπο Limagrain Groupe

Οφέλη

Οι αγρότες συνεργάζονται με την εταιρεία, αξιολογώντας τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • οι σπόροι προσαρμόζονται σε ξηρές συνθήκες χάρη στην αρχική τεχνολογία HYDRANEO.
 • υψηλή σταθερή απόδοση υβριδίων ·
 • αντοχή των σπόρων σε καταστροφικές σκουπίδια και επικίνδυνα ζιζανιοκτόνα λόγω της εισαγωγής της τεχνολογίας SUNEO.

Λογότυπο Agrofirm Limagrain Group

 • ασφαλές σιλό για ζώα ·
 • γενικά υβρίδια ηλίανθου κατάλληλα για όλες τις κλιματικές ζώνες.
 • όλες οι πρώτες ύλες περνούν από ένα προσεκτικό σύστημα επιλογής και ελέγχου ποιότητας.
 • ασφαλείς σπόροι που πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα.

Limagrain Groupe

Όλα αυτά κάνουν τα προϊόντα της εταιρείας Limagren ακόμη πιο ελκυστικά για τους διεθνείς αγρότες. Αυτή η γεωργική εκμετάλλευση είναι γνωστή, πολλοί την εμπιστεύονται, γιατί εδώ θα φροντίσουν για δείκτες αξιοπρεπούς απόδοσης.

Κριτικές για την αγρο-εταιρεία
Συνολικά ψήφισαν Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη.

  Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη.

Απαιτείται μιλήστε και βαθμολογήστε

Τώρα αμέσως βλέποντας


Αγγούρια

Ντομάτες

Κολοκύθι