Βαθμολογία, περιγραφή και κριτικές του κατασκευαστή της εταιρείας αγροτικών προϊόντων "Hem Genetics"

Αξιολογήσεις χρηστών
Δώστε σχόλια
Η τελική βαθμολογία της εταιρείας:
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη.
Με βάση Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη. αξιολογήσεις επισκεπτών
Βαθμολογία, περιγραφή και κριτικές του κατασκευαστή της εταιρείας αγροτικών προϊόντων

Οι σπόροι της Hem Genetics αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των καλλιεργημένων λουλουδιών. Η γεωργική εταιρεία προμηθεύει στην αγορά μόνο αποδεδειγμένο φυτικό υλικό.

Οι κηπουροί χάνονται μπροστά από μια ποικιλία τσαντών στα καταστήματα. Τα ράφια προσδίδουν έντονα χρώματα. Όλοι οι καλλιεργητές υπόσχονται εξαιρετικά φυτά με ελάχιστη συντήρηση.

Η γενετική του Agrofirm hem

Η πραγματικότητα είναι συχνά απογοητευτική. Οι κηπουροί ακολουθούν αυστηρά τις συστάσεις του κατασκευαστή. Και κάτι ακατανόητο μεγαλώνει.

Συμβαίνει κακή βλάστηση των σπόρων. Οι καλοκαιρινοί κάτοικοι αναμένουν να φυτέψουν μια συγκεκριμένη περιοχή. Δεν υπάρχουν αρκετά φυτά. Ο χρόνος έχει περάσει. Υπάρχουν φαλακρές κηλίδες στα παρτέρια.

Οι κηπουροί θέλουν να σωθούν από την απογοήτευση και να αγοράσουν αγαθά από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή. Αυτό είναι το Hem Genetics.

συστάσεις του κατασκευαστή

Μια εκδρομή στην ιστορία

Hem Zaden ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1918. Ήταν μια οικογενειακή επιχείρηση και διευθύνονταν από τον παππού του σημερινού προέδρου της εταιρείας, Jan Singer Dzn.

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έδειξε το ενδιαφέρον των ανθρώπων για καλλιέργεια λουλουδιών και λαχανικών. Μετά την ολοκλήρωσή του, υπήρξε τεράστια ζήτηση για ποιοτικούς σπόρους. Ο Jan Singer Dzn αποφάσισε να βρει τα απολεσθέντα περιουσιακά στοιχεία για να αναπτύξει την παραγωγή.

Πήγε στη Γερμανία. Υπήρχαν κέντρα παραγωγής σπόρων λαχανικών. Ειδικά υπήρχαν πολλές προτάσεις στην Ερφούρτη. Εδώ ίδρυσε την εταιρεία Hem Zaden.

ιδρύθηκε η εταιρεία

Αλλά ένα χρόνο αργότερα, αποφασίστηκε η μεταφορά της εταιρείας στην Ολλανδία. Ο λόγος είναι η μεγάλη ικανότητα αγοράς και ο χαμηλός ανταγωνισμός.

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, η παραγωγή σπόρων λαχανικών διακόπηκε. Η εργασία πραγματοποιήθηκε μόνο για την κάλυψη των αναγκών του τοπικού πληθυσμού. Αλλά από το 1945, η ζήτηση για σπόρους άρχισε να αυξάνεται ξανά. Μετά το τέλος του πολέμου, άρχισαν οι εξαγωγές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σκανδιναβία.

Σταδιακά, ο Hem Zaden εξειδικεύτηκε στην παραγωγή σπόρων λουλουδιών. Η διοίκηση χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες για τη δημιουργία νέων ποικιλιών και υβριδίων. Τον Απρίλιο του 1998, ιδρύθηκε το Hem Genetics.

τερματίστηκε

Επιτεύγματα στην αναπαραγωγή

Η διοίκηση της εταιρείας παρακολουθεί συνεχώς τις αναπτυξιακές τάσεις της αγοράς λουλουδιών. Τις τελευταίες δεκαετίες, οι τελικοί καταναλωτές προτίμησαν να αγοράζουν φυτά από σάκους σπόρων. Η Hem Genetics έχει επικεντρωθεί στη συνεργασία με καλλιεργητές σποροφύτων. Κάνουν χονδρικές αγορές και παρέχουν στους κηπουρούς όμορφα ετήσια.

Η Hem Genetics παρέχει στους επαγγελματίες καλλιεργητές σποροφύτων υψηλής ποιότητας υλικό σπόρου. Οι κτηνοτρόφοι δημιουργούν νέες ποικιλίες και υβρίδια φυτών με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

παρακολουθεί συνεχώς

Οι κτηνοτρόφοι κρατούν το δάκτυλό τους στον παλμό της ανάπτυξης της εκτροφής φορτηγών. Απελευθερώνουν συνεχώς νέα αντικείμενα που είναι ενδιαφέροντα για τους κατοίκους του καλοκαιριού.Κάθε κηπουρός μπορεί να αγοράσει φυτά που καλλιεργούνται από σπόρους Hem Genetics και να διακοσμήσει το οικόπεδο σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Η δημιουργία πετούνιας, σαλβιών και πελαργονίων έφερε ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτά τα φυτά είναι διακοσμητικά για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι ανθεκτικά στις ασθένειες.

Οι γεωπόνοι της εταιρείας έχουν δημιουργήσει υβρίδια νάνου λουλουδιών. Είναι οι μόνοι στον κόσμο που δεν απαιτούν τη χρήση ρυθμιστών ανάπτυξης. Το χαμηλότερο κόστος οδηγεί σε χαμηλότερο κόστος και υψηλότερα κέρδη.

ανάπτυξη κηπουρικής

Η Hem Genetics έχει δεσμευτεί για βιώσιμη τεχνολογία. Η αγρο-εταιρεία έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της τεχνολογίας ανθοφορίας.

Ευρεία γκάμα εταιρειών

Η Hem Genetics δημοσιεύει ψηφιακούς καταλόγους. Διαθέτουν αγαπημένες ποικιλίες κηπουρών και νέων αντικειμένων. Οι τελευταίες επισημαίνονται με ειδικό εικονίδιο - ΝΕΟ.

Ο κατάλογος περιέχει έγχρωμες φωτογραφίες. Ένας χάρακας πρέπει να είναι προσαρτημένος για να αξιολογήσει τα μεγάλα άνθη ή τα ψηλά φυτά.

καθαρές τεχνολογίες

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από επαγγελματίες. Σύμφωνα με αυτούς, ο καταναλωτής μπορεί να κρίνει τη διακόσμηση του ιστότοπου. Παρουσιάζονται καλύμματα εδάφους και ψηλά λουλούδια. Οι σχεδιαστές τοπίου θα δημιουργήσουν μια μοναδική σύνθεση.

Το Hem Genetics δεν λειτουργεί με πελάτες λιανικής: ο κατάλογος δεν περιέχει περιγραφές ή τιμές. Οι αγοραστές χονδρικής στέλνουν ένα αίτημα και λαμβάνουν έναν κατάλογο με τιμές... Αλλά ένας συνηθισμένος κηπουρός πρέπει να μεταβεί στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας και να εξετάσει το εύρος. Η αγορά μπορεί να γίνει σε ένα αξιόπιστο κέντρο κήπου που συνεργάζεται με αυτόν τον κατασκευαστή.

διακόσμηση του ιστότοπου

Πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες εταιρείες αναπαραγωγής

Η Hem Genetics συγκρίνεται ευνοϊκά με άλλους παραγωγούς σπόρων. Αξιοσημείωτος:

 • σχεδόν 100% βλάστηση.
 • παρατεταμένη διάρκεια ζωής
 • προστασία του υλικού από την υγρασία (το υλικό τοποθετείται σε στενούς σάκους).
 • έλεγχος του εδάφους των σπόρων ·
 • θεραπεία με προστατευτικά φάρμακα.
 • συνεχώς ενημερωμένη ποικιλία?
 • ετήσιος έλεγχος του πωληθέντος υλικού ·
 • λαμβάνοντας υπόψη τα κλιματολογικά χαρακτηριστικά των περιοχών εφοδιασμού.

εταιρείες αναπαραγωγής

Η ανάλυση της αγοράς των παραγωγών σπόρων έδειξε παρόμοια χαρακτηριστικά προϊόντος άλλων εταιρειών. Αλλά μόνο αυτός ο κατασκευαστής συνέδεσε τα πάντα.

Βραβεία και αξία

Το agrofirm συμμετέχει ενεργά σε διεθνείς και περιφερειακές εκθέσεις, παρουσιάζει τα προϊόντα του για διαγωνισμούς. Αποτέλεσμα - λήψη βραβείων κύρους:

άλλες εταιρείες

 • Οι διεθνείς ενώσεις βιομηχανίας σπόρων για επαγγελματίες (Fleuroselect και All America Selections) επαίνεσαν την εταιρεία.
 • Νικητές σε διάφορες υποψηφιότητες είναι οι πετούνιες Limbo και Mambo, Salvia Raddy, Πελαργόνιο Νάνο.

Όταν αγοράζετε σπορόφυτα λουλουδιών, οι κηπουροί πρέπει να προτιμούν τους παραγωγούς που συνεργάζονται με την εταιρεία.

διεθνείς ενώσεις

Κριτικές για την αγρο-εταιρεία
Συνολικά ψήφισαν Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη.

  Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη.

Απαιτείται μιλήστε και βαθμολογήστε

Τώρα αμέσως βλέποντας


Αγγούρια

Ντομάτες

Κολοκύθι