Βαθμολογία, περιγραφή και κριτικές του κατασκευαστή, της γεωργικής εταιρείας "DuPoint"

Αξιολογήσεις χρηστών
Δώστε σχόλια
Η τελική βαθμολογία της εταιρείας:
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη.
Με βάση Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη. αξιολογήσεις επισκεπτών
Βαθμολογία, περιγραφή και κριτικές του κατασκευαστή, της γεωργικής εταιρείας

Υβρίδια υψηλής απόδοσης του ηλίανθου, του σίτου και του καλαμποκιού έχουν φυτευτεί στη γη μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λίγοι από τους απλούς ανθρώπους αναρωτήθηκαν από πού προέρχονταν οι σπόροι με τέτοιου είδους δείκτες παραγωγικότητας και αντοχή στις ασθένειες. Η Agrofirm DuPoint είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές γενετικά τροποποιημένων γεωργικών σπόρων σε πολλές χώρες του κόσμου.

Ιστορία της προώθησης της εταιρείας

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1802, οπότε ένα πλοίο από τη Γαλλία έφτασε στη Βόρεια Αμερική. Αρχικά, η εγγραφή πραγματοποιήθηκε για μια εταιρεία πυρίτιδας. Τα προϊόντα ήταν σε ζήτηση και ήδη κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου, η DuPoint ήταν ο ηγέτης του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος της χώρας. Στο μέλλον, τα προϊόντα της εταιρείας αγοράστηκαν τόσο για προσωπικές συλλογές όσο και για τη διεξαγωγή στρατιωτικών εκστρατειών σε διαφορετικές χώρες.

Agrofirm DuPoint

Παράλληλα με τα στρατιωτικά προϊόντα, από τη δεκαετία του '30 του περασμένου αιώνα, η εταιρεία άρχισε να εργάζεται στη χημική βιομηχανία. Εκτός από τις τοξικές ουσίες, η εταιρεία βρήκε και εισήγαγε υλικά μαζικής παραγωγής:

 • νεοπρένιο;
 • νάιλον;
 • kevlar;
 • μυλάρ;
 • tyvek.

Η εταιρεία πούλησε τη Lycra όταν αποφάσισε να τη συνδέσει με τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα το 2004.

προώθηση της εταιρείας

Από τα μέσα του περασμένου αιώνα, η εταιρεία εργάζεται για τις συνιστώσες της πυρηνικής βιομηχανίας.

Μαζί με αυτό, το DuPoint θεωρείται παγκόσμιος γίγαντας στον γεωργικό τομέα. Για λογαριασμό των επιστημόνων της εταιρείας υπάρχουν πολλές εξελίξεις στην αγρονομία:

 • αναπαραγωγή γενετικά τροποποιημένων σπόρων ηλίανθου, καλαμποκιού, σίτου ·
 • ανάπτυξη μέσων προστασίας των καλλιεργειών από παράσιτα ·
 • ανάπτυξη τύπων και παραγωγή σύνθετων ζωοτροφών για καθολικούς σκοπούς.

ηλιόσποροι

Ενδιαφέρων! Για πρώτη φορά στη χώρα μας, τα προϊόντα της γεωργικής εταιρείας έφεραν η Nikita Khrushchev. Ήταν εκείνος που έφερε έναν τσουβάλι καλαμποκιού από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον οποίο στη συνέχεια άρχισαν να σπέρνουν παντού.

Τα ερευνητικά κέντρα βρίσκονται στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, όπου αναπτύσσουν νέες ποικιλίες γεωργικών καλλιεργειών για μια συγκεκριμένη περιοχή. Ταυτόχρονα, τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα δοκιμάζονται, με τη μέθοδο δοκιμών και προσπαθειών, επιλέγεται μια αποτελεσματική θεραπεία για μια συγκεκριμένη περιοχή.

αγροτικά προϊόντα

Προσδιορισμός προϊόντος

Στον γεωργικό τομέα της οικονομίας, η γεωργική εταιρεία διαθέτει ένα τμήμα με πολλές καινοτόμες ιδέες, περίπου χιλιάδες ανακαλύψεις από τους ειδικούς της εταιρείας εγγράφονται ετησίως.

Η εταιρεία επενδύει κυρίως σε αμυντικό συγκρότημα και πυρηνικές δοκιμές και δεν ξεχνά τους αγρότες. Τα ερευνητικά εργαστήρια δοκιμάζουν σύγχρονα φυτοπροστατευτικά προϊόντα από ασθένειες και παράσιτα, δίνοντας προσοχή στην ασφάλεια των βιομηχανοποιημένων προϊόντων για τον άνθρωπο.Το εργοστάσιο συνεργάζεται απευθείας με αγρότες από όλο τον κόσμο, προσπαθεί να παράγει προϊόντα κήπου και προστασίας αγρού που λειτουργούν σε όλες τις κλιματικές ζώνες του πλανήτη.

Ο κύριος στόχος είναι η επίλυση προβλημάτων διατροφής σε όλο τον κόσμο με την αναπαραγωγή υψηλής απόδοσης και απαιτούμενων καλλιεργειών.

Προσδιορισμός προϊόντος

Πλεονέκτημα προϊόντος

Η αγρο-εταιρεία είναι γνωστή για την παραγωγή μυκητοκτόνων ευρέος φάσματος, τα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

 • αποδοτικότητα;
 • σχετική ασφάλεια
 • γρήγορος καιρός.

κατασκευή μυκητοκτόνων

Τα προϊόντα μπορούν να συλλεχθούν και να καταναλωθούν πολύ σύντομα.

Οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι φυτών επιτρέπουν υψηλές αποδόσεις με ελάχιστο κόστος. Η καλλιέργεια της γης είναι πανομοιότυπη, ορισμένα υβρίδια περιέχουν ήδη ειδική θεραπεία για ασθένειες και παράσιτα.

συλλέξτε και καταναλώστε

Ανάπτυξη και εφαρμογή επαναστατικών εξελίξεων

Οι ειδικοί της Agrofirm έχουν αναπτύξει και δοκιμάσει παρασκευάσματα για την προστασία των γεωργικών φυτών:

φάρμακα προστασίας

 • Η θεραπεία "Akanto" αναγνωρίζεται ως καθολική. Το μυκητοκτόνο νέας γενιάς κατάφερε να αποδειχθεί όταν χρησιμοποιείται για την προστασία των λαχανικών, των φυτών κήπου, των σιτηρών, των μπιζελιών και της σόγιας από τη νόσο των septoria, το ωίδιο και άλλες ασθένειες που καταστρέφουν τις καλλιέργειες.
 • Τα παρασκευάσματα "Trend", "Abrusta", "Talius" έχουν γίνει ποιοτική προστασία για τα δημητριακά από όλες τις γνωστές ασθένειες και παράσιτα.
 • Ο αγρότης θα παρέχει στον εαυτό του υψηλές αποδόσεις καλαμποκιού χρησιμοποιώντας το "Cordus Herbicide" για προστασία.
 • Η σόγια και τα μπιζέλια θα μειωθούν υπό αξιόπιστη προστασία εάν υποβληθούν σε θεραπεία με Harmony Classic Herbicide, το οποίο βασίζεται στη σουλφονυλουρία.
 • Το "Thanos" θα βοηθήσει στην προστασία του ηλίανθου και πολλών τύπων λαχανικών από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος.
 • Οι οπωρώνες με φρούτα και υψηλές αποδόσεις για αμπελώνες υπόσχονται με τη χρήση των μέσων "Εντομοκτόνο Lannat", "Talendo Extra Fungicide", "Kurzat R Fungicide".

Τα περισσότερα από αυτά έχουν ήδη εγγραφεί και χρησιμοποιούνται επιτυχώς τόσο από μικρούς αγρότες όσο και από μεγάλες εκμεταλλεύσεις για την προστασία των καλλιεργειών σε διάφορες χώρες του κόσμου.

χρήση για προστασία

Η Agrofirm DuPoint συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη του παγκόσμιου αγροτικού συγκροτήματος αναπτύσσοντας και εισάγοντας καινοτομίες. Τονίζουν την ανάπτυξη προϊόντων φυτοπροστασίας για αγρούς και κήπους, τα οποία συμβάλλουν στη συλλογή μεγάλων αποδόσεων και, ως εκ τούτου, στην επίλυση του προβλήματος της παγκόσμιας έλλειψης προϊόντων.

ελλείψεις σε τρόφιμα

Κριτικές για την αγρο-εταιρεία
Συνολικά ψήφισαν Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη.

  Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη.

Απαιτείται μιλήστε και βαθμολογήστε

Τώρα αμέσως βλέποντας


Αγγούρια

Ντομάτες

Κολοκύθι